Over ons

Anna & Axel

Hi! Ik ben Anna en ik schrijf over mijn avontuur met Het Vriendje.

We zijn sinds februari 2017 officieel samen en ik geloof erin dat hij voor mij de ware is. Het zijn de kleinste dingen die hij doet en zegt die mij daarin doen geloven! Het zijn ook de dingen die, naar mijn mening, ertoe doen in een relatie.

Het Vriendje heeft ook een naam, namelijk Axel en samen zijn we het AA – team! Neen, we zijn niet verslaafd aan alcohol. Wel aan pizza, ice cream en aan elkaar. Het lot, of beter gezegd Tinder, heeft ons gematched en voordat ik wist, kwam ik mijn soulmaatje tegen. Sommige zullen mij voor gek verklaren want het zijn grote woorden, maar ik durf ze gebruiken! In mijn verhalen zal het duidelijker worden waarom ik daar zo hard in geloof.

The AA team

De blog is ontstaan doordat op een zondag we niet zo goed wisten wat we konden doen. Het Vriendje stelde me voor dat ik iets moest doen waar je allemaal tips en ideeën kon vinden voor koppels zoals wij om in de weekends, vrije dagen etc. te doen. Het idee bleef bij mij hangen en hoe meer ik erover nadacht hoe harder ik mijn creativiteit wou gebruiken.

Ik ben altijd al een creatieveling geweest. In het middelbaar en het hoger onderwijs heb ik kunstopleiding gevolgd waar ik veel bijleerde en inspiratie uithaalde. Het waren meestal kunstwerken die ik met handen maakte en allerhande materialen, maar nooit iets met schrijven of woorden. Voor mij is mijn blog mijn nieuwe kunstwerk en mijn uitdaging om daar iets bijzonders van te maken.

De kleinste dingen, een foto van ons tweetjes


Tijdens mijn schooljaren heb ik mijn beste vrienden leren kennen zowel binnen als buiten de school. Die zullen ook regelmatig in de blog aan bod komen, want ook met hen heb ik een bijzondere relatie. Ze hebben me altijd in alles gesteund en daar ben ik hen erg dankbaar voor. Ze zijn ook dol op Het Vriendje en zien hoe gelukkig dat ik ben. Dat geluk wil ik de wereld opsturen via dit blog!

Wat jullie zoal kunnen verwachten van De Kleinste Dingen : mijn persoonlijke tips, de do’s en don’t, veel foto’s, onze ervaringen over de plaatsen die we bezoeken, de ervaringen over hoe dat we samen koken, rijden, leven, etc. Met andere woorden alle ervaringen die Het Vriendje en ik samen opdoen, komen hier terecht. Ook mijn persoonlijke verhalen kunnen jullie hier vinden, want die verhalen en ervaringen hebben mij de persoon gemaakt die ik vandaag ben!

So stay tuned, lay back and relax!
Veel leesplezier!

Poka poka!

Terug naar het artikeloverzicht